Marcați locurile în Care ambele Linii ating corpul (1) și solul (2). Puteți vedea o Linie între ELE? Marcați mijlocul acesteia. Desenaţi un CERC alături de ovale. Faceţi-l un pic mai mic. Acum, puteți scoate Foaia de dedesubt și puteți termina desenul. De exemplu, puteți crea părul prin desenarea unor Linii scurte PE întregul contur principal. Puteți adăuga și o altă Pereche de picioare. Luați a doua Yursin de hârtie și puneți-o peste cealaltă. Ar trebui să vedeți liniile schiței dedesubt. Dacă nu, puteți folosi o fereastră pentru a le vedea.

Mai întâi desenaţi Două Linii ca să găsiţi locul potrivit pentru picioare. Partea DIN față (aici: stânga) ar trebui să fie în jumătatea DIN față a pieptului-ovale. Spatele trebuie așezat în jumătatea DIN série a cercului-dos. Desenați o Linie curbată pentru a arăta Direcţia coadei. Pentru a descarca plansele de colorat ai doua variante: Trageți Două Linii drepte pentru gâtul poneiului și uniți-le Cu dreptunghiul deja desenat. Pentru a desena picioarele inferioare, îmbinați copitele cu încheietura călcâiul. Dacă doriți să fie mai realiste, faceți Linia curbată spre intérieur. Aflați cum să desenați un ponei în doar Naomi pași simpli! Luați o hârtie, un creion Grafic și haideți să vă arăt Cât de ușor e de realizat! Puneți un CERC la capătul dosului, pentru a crea baza pentru o coadă. Roumain (Română) traduction par Szasz Katalin (vous pouvez également voir l`article original en anglais) Desenați coama și coada. Dacă doriți, puteți folosi o mulțime de Linii, pentru a le face pufoase. Umpleți ochiul și nasul prin desenarea unor cercuri MICI în înterior.

5 Super alimente Care Cine FAC Copilul mai deștept atașați o Linie la gât. Aceasta va fi baza capului. Acum îmbinați ambele forme cu Linii curbate. Corpul este terminat! Educați Copiii spunându-le povești cu morală. Iată Naomi astfel de povești! Începeți prin desenarea gâtului-o singură Linie curbă. 15 idei pentru a face un Cort deosebit pentru copii afară luați o Yursin de hârtie. Imaginați-vă un ovale și schițați-l foarte ușor cu creionul. Nu desenaţi totul, utilizând doar cu o singură Linie.

Încercați să folosiţi Linii scurte, Cu goluri. Desenați un dreptunghi Mare în mijlocul paginii. În dreapta dreptunghiului trageți o Linie curbată. Acesta va fi corpul poneiului. 10 activități distrayant pentru copii în timp ce fac baie desenați Două Linii ușor curbate pornite DIN dreapta dreptunghiului, Care se întâlnesc Într-un singur punct. Aţi reușit! Dar Hei, nu este finalul! Vă amintiţi de ACEA parte în Care desenăm copitele, încheieturile, călcâiele și coatele? Acestea vor fi importante pentru următoarea parte a acestui tutoriel, în Care vom învăța cum să desenăm un ponei Care aleargă! Conturați ochiul, nasul și zâmbetul. Desenați un Punct de Lumina în Ochi. Desenați Două cercuri PE Linie. Faceți unul foarte Mare (Capul) și unul mai mic (botul).

De ce este alimentaţia Atât de importantă pentru reuşita unui Şcolar? Picioarele poneiului sunt Linii drepte Care se îngustează în Jos. Acum îmbinați încheietura mâinii cu Cotul și călcâiul cu doSul. Şezătoare pentru mame în Prag de Paşti. Vino şi tu! Acum, uniţi Capul cu corpul, desenând Două Linii similare cu liniiile gâtului. Apoi uniți-l cu Capul, creând un “triunghi curbat”. Să ne întoarcem la desen. De Data aceasta, lucrăm la o imaginea reală, deci fiţi mai atenţi.